Uw Stamboom Online Nieuwsbrief    
Jaargang 7, maart 2009


Nieuw
Kwartierstaat op persoonspagina


De oplettende bezoeker heeft het vast al gezien: sinds kort staan er kwartierstaten op de persoonspagina's. Deze persoonspagina's kunt u bezoeken door op de namen te klikken in uw stamboom. De kwartierstaat is te vinden onder het kopje 'voorourders' en toont maximaal 5 generaties.

Bekijk een voorbeeld


Nieuw
Stamboom in het Indonesisch


Dankzij de vertaling van Marcel Manuhutu is uw stamboom nu ook in het Indonesisch op uw website te plaatsen. Dit doet u door te klikken op 'nieuwe pagina'. Vervolgens kiest u als soort pagina 'stamboom' en als inhoud 'stamboom - indonesisch'.

Met de toevoeging van de Indonesische taal zijn er 5 vreemde talen waarin u uw website kunt plaatsen. De andere talen zijn Engels, Duits, Spaans en Pools.


Winnaar
Stamboom-site van het jaar 2009: Lettinck


Met 357 van de 1172 stemmen, heeft de Lettinck-website de verkiezing stamboomsite van het jaar 2009 gewonnen. Stemmers vinden de website 'geweldig' en 'mooi'.

Sandra Lettinck heeft ons gevraagd om in plaats van haar een gratis jaarabonnement te geven het bedrag van 60 euro te doneren aan Stichting De Opkikker. Wij vinden dit zo'n mooi gebaar dat we besloten hebben het bedrag te verdubbelen.


Top 10
Stamboom-sites met de meeste stemmen


Van de 386 websites van Uw Stamboom Online waren dit de websites met de meeste stemmen tijdens de verkiezing Stamboom-site van het jaar 2009:

  1. Lettinck
  2. Vandenbulcke
  3. Van Oosterwijk
  4. Doejaaren
  5. Mallee-Malij
  6. Beek
  7. Van de Meerakker
  8. My precious blue stars
  9. Boerlage
  10. Woerkens
Deze nieuwsbrief is onderdeel van www.uwstamboomonline.nl.
De nieuwsbrief wordt gestuurd aan eigenaren van de websites van Uw Stamboom Online.
U kunt u afmelden via de link 'instellingen' op uw website.