WELKOM   

     

Welkom op de website van Henk, Aranka, Jenna & Dogs

Ooit zijn we gestart met het bijhouden van een website ten behoeve van de belevenissen tijdens onze sabbatical met als titel 'Dogs on tour'. Dit is echter inmiddels alweer 8 jaar geleden en de dogs zijn nog steeds regelmatig 'on tour', maar niet meer zoals toen. Vandaar een kleine wijziging in de naam.


Helaas hebben we op 4 November 2013 afscheid moeten nemen van ons prachtige hondenmeis, Pat. Ze heeft tot het einde toe van alles genoten, we bleven haar overall mee naar toe nemen en tot op de dag van haar dood hebben we met haar in het bos gelopen. Gelukkig heeft ze in het laatste jaar nog kunnen genieten van 5 maanden extra 'vrijheid', tijd die we in de zomer hebben doorgebracht in Frankrijk. Ze heeft al hobbelend over het terrein heel wat kilometers afgelegd. We missen haar nog steeds, maar in gedachten zal ze altijd bij ons roedel blijven horen.

 

Onder het kopje Sabbatical 2006 staat de oorspronkelijke website van de reis. Bij Vic Fezensac praten we je bij voor wat betreft de gebeurtenissen 'bij ons in Frankrijk'. De rest spreekt voor zich, denken we. Zo niet, dan weet je ons te vinden :)