PANTA RHEIPanta rhei,alles stroomt

is de naam van de amateurkunstmanifestatie van vijf vrouwen uit Utrecht en omgeving, die elk in hun eigen discipline  dit thema uitbeelden.

Isabel Verboven,(1977) tekent en schildert. Zij is geboren in Vila Vila in de Zuidelijke Yungas van Bolivia. Haar afkomst drukt een sterke stempel op haar tekeningen, die beeldend,veelkleurig en boeiend zijn.

Jeanne van den Heuvel(1958 )fotografeert alles wat zij in het dagelijkse leven tegenkomt. Zij is geboren in Vleuten De Meern.

Monique Poncia(1944) is Rotterdamse. Op haar vele reizen fotografeert ze graag vrouwen in hun bezigheden.Vrouwen die water putten, op het platteland werken boeien haar.

Heleen Rogaar-Schreuder (1940) komt uit Groningen. Na haar 50e ging zij beeldhouwen en boetseren. Zij gebruikt diverse materialen, hout, klei, steen, brons. Mensen staan centraal in haar beeldjes, die uitlokken tot interactie. Haar groepjes kleine figuren mogen steeds anders neergezet worden door de toeschouwers.

Carry-Ann Tjong-Ayong (1941) heeft jarenlange relaties met de andere vrouwen. Zij is de dichteres die met haar teksten de kunstwerken aan elkaar verbindt. Doordat zij hen goed kent als vriendin en moeder weet zij hun gedachten goed onder woorden te brengen.

De expositie is gedurende de hele maand juni te bezichtigen in Zimihc, Bouwstraat 55, te Utrecht