DAGBOEK08-08-2009

Kim alweer drie jaar

Onze Kim is alweer 3 jaar oud. Het is een vrolijke, energieke en ondeugende peuter. Ze wil graag alles weten, waarom...is een favoriete vraag van haar. Kim speelt graag buiten, lekker fietsen op haar knalroze fiets met zijwieltjes, stoepkrijten en lekker ravotten met haar vriendjes en vriendinnetjes in de straat.

In juni zijn we drie weken op vakantie gegaan naar Zuid Frankrijk. Dit vond Kim erg leuk en spannend. Ze heeft genoten van het zwembad, de kastelen (en de princessen die daarin wonen), de zee, en van alle aandacht en lang op blijven.

Op haar derde verjaardag mocht Kim haar eerste peuterfeestje geven. Maar liefst 7 peuters kwamen op zaterdagochtend op het feestje. Cakejes versieren, kado's uitpakken, lekker spelen, bellenblazen en poffers eten: wat een feest!

Nu is het zomervakantie en mag Kim af en toe logeren. Een nachtje bij opa Bert en oma Tiny en ook een nachtje in Limburg bij opa Hans en oma Marleen. Met tante Anne naar de dolfijnen in Harderwijk. Op oma Tiny dag (donderdag) naar het nijntje huis, speelklok museum, speeltuin. Wat wordt onze dame verwend!    
17-12-2008

Kim in december 2008

Dit jaar maakt Kim bewust de feestdagen mee. Ze heeft sinterklaasliedjes gezongen, is verkleed gegaan aan zwarte piet, heeft allemaal pakjes uitgepakt en rondgedeeld. En heeft veel geknutseld, een stoomboot bijvoorbeeld en peternoten versierd. Ze zit sinds oktober op de peuterzaal op maandagmiddag en donderdagochtend. Daar heeft ze het reuze naar haar zin. Morgen staat alles in het teken van kerstmis. Op de peuterzaal is een kerstontbijt en worden liedjes gezongen. Kim heeft een mooi houten waxinelicht houder gemaakt voor kerst. Ook heeft ze geholpen de boom te versieren. Het wordt vast een mooi feest!
02-09-2008

Bas is geboren

Op maandag 4 augustus 2008 is ons gezin uitgebreid met de komst van baby BAS! Bas is een flinke vent. Bij de geboorte woog hij 4205 gram en was 54 cm lang. We hebben genoten van de kraamtijd. Voor Kim was het allemaal wel wennen. Een baby broertje erbij betekent dat papa en mama niet meer alle aandacht hebben voor Kim. En dat is best moeilijk te accepteren als je op en top peuter bent. Gelukkig gaat het steeds beter en krijgt Bas volop kusjes van Kim. Bas is nu vier weken oud en begint te lachen en is steeds meer wakker. Met zijn grote ogen observeert hij volop.


27-07-2008

KIm alweer 2 jaar!

Kim is een echte peuter geworden. Ze kletst de oren van je hoofd en wil overal bij meehelpen. Ze is dol op buitenspelen (schommelen, glijden, wipkippen), bouwen (met duplo), met water en zand knoeien en het spelen met haar pop Sonja. Ze is in juni 2008 gaan slapen in haar Winnie de Pooh kamer in een echt peuterbedje. Reuze trots is ze op haar nieuwe kamer. In het fotoalbum 2008 vind je een selectie van de leukste foto's van Kim. Kim wordt binnenkort een grote zus, meer nieuws is te lezen op de website zodra de baby geboren is. Dat kan niet lang meer duren...hopen papa en mama (uitgerekende datum is 31 juli 2008). 
23-04-2007

Goedgekeurd

Hoera ik ben goedgekeurd! Vanochtend ging ik met samen met mama op controle op de poli bij kinderarts dr. van de Zwet. We kregen de bloed uitslagen van vorige week binnen (toen heb ik na het bloedprikken in de auto mijn pleister opgegeten, was trouwens niet zo lekker hoor, daar krijg je buikpijn van!) en mijn leverwaardes zijn weer normaal! Ook werd ik gewogen; 9325 gram en ik ben 73 cm lang. Ben dus weer erg goed gegroeid; mijn opgelopen achterstand heb meer dan ingehaald. In juli krijg ik een huidallergie test; dan wordt er gekeken of ik allergisch ben voor ei, vis, noten etc. Krijg dan prikjes in mijn rug, bah! Ook in juli staat er een koemelk provocatie test op het programma. Deze is nu dubbelblind; ik moet dan 2 weken achter elkaar een dag naar de poli en dan weer terug naar de kinderarts. Maar eerst ga ik lekker door met tijgeren, optrekken en spelen!!!

Kusjes van Kim
volgende >>
2009
2008
2008
2008
2007
2007
2006
2006
2006
2006
2006