DIT BEN IKDen Bosch, 16 april 2004

Hoi,

Ik ben Laura Muller en ik ben nu bijna 7 maanden oud.

Ik ben heel actief en probeer al te kruipen. Dit lukt mij nog niet. Ik zit wel al op mijn knieen, maar duw mezelf met mijn handen naar achteren. Ik verplaats me dus wel al!! Alleen de verkeerde kant op.

Het zitten gaat ook al best goed. Ik hou het alleen nog niet zo lang vol. Dan val ik om.

Het liefst speel ik met de afstandsbediening en met papier/tijdschriften/krant (of iets anders dat kraakt bijv een chipszakje). Dit steek ik ook allemaal in de mond. Pas geleden heeft mama  papier uit mijn mond moeten vissen.

Als ik goede zin heb dan ga ik lekker gillen (vreugdekreetjes). Ik klets ook al flink. Dadadada en zelfs al iets dat op Papapa lijkt. Dat vindt mijn moeder natuurlijk niet leuk. Zij wil dat ik mama zeg, maar daar wacht ik nog even mee.

Ik ben wel behoorlijk eenkennig. Als mama uit mijn zicht verdwijnt dan ga ik huilen. Zeker als ik moe ben, dan hou ik daar helemaal niet van. Drukte moet ik ook altijd aan wennen. Logisch toch, thuis is het altijd lekker rustig. 

Als mama achter de computer zit dan krijg ik geen aandacht. Daar hou ik dus niet van. Zodra ze achter de computer gaat zitten ga ik zeuren. Hallo, ik wil wel graag aandacht hoor!!

Ik heb nog geen tandjes, maar het zit eraan te komen. Soms heb ik er een beetje last van.

Vandaag  heb ik mijn eerste boterham gegeten. Dat was heerlijk!! Ik heb vandaag ook voor het eerst aardbeien gegeten. Getver, dat was smerig. Die eet mama zelf maar op!!

Tot over een paar maanden!!

Veel liefs van

Laura.