REISDAGBOEK15-04-2006

Christchurch

Gisteren heb ik gelache met die Italiaan en gedronken Vandaag ben ik aangekomen in Christchurch, helaas de laatste plek waar ik zal vertoeven. Morgen ga ik de stad verkennen en wat spiegeltjes en knikkers kopen (zooi). De dag erna gaan we vliegen, terug naar B'town.

Ik wil iedereen bedanken die mij gevolgd en/of bericht heeft, en hoop dat ze het een leuke manier vonden van communiceren tijdens een reis. Ik vond het zelf erg leuk, vooral alle reacties.

 

 Bedankt en tot mijn volgende reis
14-04-2006

Hammer springs

Ik ben nu in de Hammer springs, hot water pools. van 28° tot 39° pools. Ik heb een italiaan ontmoet, echt lache, ik heb net midget golf met hem gespeeld ( gewonnen natuurlijk). Vanavond ga ik met hem uit eten en dan de pub in. Het wordt weer gezellig. Alleen het is hier goede vrijdag en dan mogen ze geen bier verkopen??? Als het goed is wel met eten, we zullen zien. Het is trouwens heel mooi weer . Begin aardig bruin te worden, zelfs bruiner als mijn vader .

gr NZ,

Erwin

 

 
13-04-2006

Mt Cook (de wandeling)

Het was prachtig weer bij Mt Cook strak blauwe lucht.

Ik ben een berg op geklommen van 2000 mtr. De helft was door de sneeuw. Aan de top heb ik overnacht in een onverwarmde hut, viel wel mee. Ik heb een film gemaakt op de top van de berg 360°. heel mooi!!!

Het was echt prachtig. De volgende dag heb ik de zon's opgang gezien. Daarna de afdaling gemaakt, was lache met nog een Nederlander. We gleden naar beneden door de sneeuw!!! Ben nu in Kaikoura, morgen zie ik de zon's opgang vanuit de zee (6uur s'ochtonds). En ik ga vanavond weer de pub in denk ik . Nog maar een paar dagen en dan ben ik weer thuis, helaas maar ook wel fijn

 
11-04-2006

Mt Cook

Het was heel leuk bij mijn oom en tante, ben nu bij Mt Cook.

Morgen ga ik een wandeling maken.

Tijd is om helaas
09-04-2006

Milford Sound Track

4 dagen regen, wind, hagel, sneeuw, omweer, bliksem, sandfly's, door en door nat, geen douch, snurkende lotgenoten.

Meer dan 1000 watervallen, lopen over rotsen door rivieren, over bruggen, adembenemende uitzichten, de vogels, de mensen, 4 dagen afzien in de mooiste plek op aarde, onbeschrijfelijk.

Je moet het gedaan hebben!!!

Ik heb weer heel wat mensen ontmoet en we hebben gisteren avond gevierd dat we het gehaald hebben, het was weer erg gezellig.

Vandaag ga ik naar een Oom en tante toe. Zij hebben een boomgaard. Ik ga kijken hoe het met hun is, zij zijn een tijd terug in NL geweest hele aardige mensen .
volgende >>
2006
2006
2006