DAGBOEK08-08-2009

Dag babytijd...Bas is een dreumes

Bas is 1 jaar geworden! Een jaar dat is voorbij is gevlogen. Ons ventje stapt al aan de hand en oefent ook wat passen los, drinkt zonder hulp zijn eigen flesje leeg, is voor je het weet de trap op geklommen... Bas is zo vrolijk en dol op spelen met zijn grote zus Kim. Samen lachen ze wat af en samen maken ze ook flink ruzie, want samen delen is best moeilijk als je maar 2 jaar in leeftijd scheelt.

De feitjes...Bas is een kleintje met 73 cm. Hij weegt bijna 10 kilo. Bas heeft 6 tandjes, 2 boven en 4 onder. Bas is dol op zijn loopauto, met een big smile crost hij door het huis. Bas houdt verder van spelen in de zandbak met schep, hark en emmer. En ook van timmeren, alles wat geluid maakt. Van deuren, laden en kastjes die open en dicht kunnen. Bas zegt ja, ne(e), bah, papa, mama, oma en vooral tatatata.
17-12-2008

Bas groeit en bloeit

Basje is alweer 4.5 maand oud! Het is een vrolijk en actief ventje dat dol is op zijn zusje Kim. Als hij haar ziet begint ie enthousiast te lachen en te spartelen. Zijn favoriete speelgoed is de babygym, daar kan hij uren mee bezig zijn. Hij rolt nu tot zijn zij en dan weer terug. Grijpen gaat hem goed af, niets is meer veilig, alles wordt bekeken. Ook kan Bas al heel wat geluiden produceren, aaa, uuu, rrrr, daadaa etc. Bas houdt niet van een speen, die spuugt hij uit, liever heeft hij een knuffeltje in zijn handen als hij in zijn bedje ligt. Bas is vorige week naar het consultatiebureau geweest: 64.6 cm en 7450 gram. Helaas is Bas regelmatig ziek, hij wordt dan erg benauwd. Hiervoor krijgt hij een pufje, dat helpt goed. Twee dagen per week speelt Bas bij de reiger groep op de creche, daar heeft hij veel plezier. Kim komt regelmatig een kijkje nemen om een kusje te geven, zij zit twee dagen op de meeuwen groep.
volgende >>
2009
2008