WELKOMHoe ik kwam tot de LaPerm.

In april 2015 ben ik in contact gekomen met de LaPerm. Daar ik allergisch ben voor katten ging ik op zoek naar een kat waar ik wel mee kon leven. Na even zoeken kwam ik dus op de LaPerm. In juni van dat jaar kwam Eldoria's BS Hershey's Kisses aka Amy, een chocolade kleur gladhaar, in mijn leven en wat leuk. Een aanhankelijke kletskop heerlijk. Daar ik niet meer fok met honden, kleine keeshondjes, dacht ik wil wel een keer een nestje van Amy. Ik ben een hobby fokker en heb dus maar af en toe een nestje. Samen me de fokker van Amy heb ik gezocht naar een geschikte kater en zo gezegd zo gedaan werd Amy in juni 2016 gedekt door CH S* Agirs Hus BC Ugi een mooie rode langhaar.

 Op 22 augustus 2016 beviel ze van 4 prachtige kittens, 2 poesjes en 2 katertjes. Het was een toverballennest met alle 4 een andere kleur.

 Ik heb uit dit nestje een poesje aangehouden met de naam: Kiamy's BC My Sweet Lady Ivy een harlekijntje. Met haar ga ik naar de kattenshow wat ze met prima resultaten doet.

 In juli 2017 is Amy weer gedekt dit keer door Som'sis BC Oscar een chocolade kleur langhaar. Op 25 september 2017 is ze Amy bevallen van 5 prachtige kittens waarvan 4 poesje en 1 katertje . De kleuren zijn 4 Chocolate/Wit en 1 point.Geweldig nest weer met Amy weer als top moeder na ook deze bevalling met wat probleempjes.