GASTENBOEKUw gastenboek is 80 keer getekend. U ziet pagina 5 van 8.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8 
  Wilko en Indra Geerts - uit Emmen 15-10-2005
Hallo René en Cindy!

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Alec. Het staat nu 3-1 voor de jongens. Ik weet wat we krijgen maar dat ga ik nog niet vertellen. Dus even afwachten wat Moniek en Roland krijgen. En dan kunnen we de eindstand bepalen. ;)
Geniet van die kleine wolk. En tot gauw.

Groetjes Indra en Wilko

  Mark, Ingrid en Koen Kruger - uit Ursem (NH) 15-10-2005
Halllo verse ouders,
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Alec. Wat een mooi knulletje. Ook opa's en oma's en ooms en tantes van harte gefeliciteerd!!! Leuk dat de Besselink familie zo uitbreid. Geniet lekker van elkaar en veel geluk toegewenst door

Mark, Ingrid en Koen Kruger.

  Mika de Groote - uit Nieuw Dordrecht 14-10-2005
Hallo Alec

Wat heb jij een leuke site zeg! Wel lief van je ouders dat ze dat voor je doen. Ik vond het erg leuk om de foto's te bekijken. Het was erg gezellig afgelopen donderdag en ik hoop je snel nog een keertje te zien!

Groetjes van Mika en ook van mijn papa en mama, Henry en Paula en van broer Kevin!

  Viktoria - uit Neu-Isenburg 11-10-2005
Beste Rene en Cindy,van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon.

groetjes Viktoria

  Margaret - uit Austerlitz 11-10-2005
Aaah... wat een lief ventje. En wat een gelukkig gezinnetje. Ik bel snel nog een keer!

Groetjes
Margaret

  Jurgen, Svenja en Louis te Vruchte - uit Eibergen 11-10-2005
Hallo Familie de Jonge,
nou van harte gefelliciteert met jullie kleine zoon. Wat een lief mannetje. Wij zelf zijn op de zelfde dag als Cindy bevallen van een mooie manneken, alleen iets erder op de dag oom 4.38 uur s'ochtens. Nou genieten jullie maar lekker van de kleine hummel. Wij komen elkaar zekker op een familiedag van fam. Besseling tegen. Groetjes ook aan Oma en Opa Besseling.
Doei en Groetjes van Jurgen, Svenja en Louis te Vruchte

  Jacqueline Zwakenberg - uit Emmen 11-10-2005
Hallo Cindy, René en Alec,

Van harte gefeliciteerd met jullie "kleine man". Wat een leuke site, zeg! Na alles gelezen te hebben, kon ik natuurlijk niet achterblijven en moest ook even iets schijven. Ik kom het morgen allemaal "live" bekijken!

Groetjes,
Jacqueline

  John,Karin,Christian,Julian - uit Emmen 10-10-2005
Hallo Rene en Cindy,van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon.Leuk om de foto's op zijn eigen website te kunnen bekijken,maar we willen Alec natuurlijk heel snel zelf komen bewonderen. Wij wensen jullie alle geluk en gezondheid, geniet er maar lekker van. Groetjes John,Karin,Christian,Julian

  Diny Besslink - uit Eibergen 10-10-2005
Hallo trotse ouders, van harte met de geboorte van jillie zoon. Wat een wonder he ,geweldig en ook nog een zoon ,en nog wel op de verjaardag van Oma .Alec is ook op de geboortedag van mijn
kleinkind geboren , dus het was dubbel feest in de Fam Besselink .Neefje Louis
groetjes D. Besselink

  Christian, Agnes & Mirthe - uit Schoonebeek 10-10-2005
Hey trotse pappa en mamma

Allereerst gefeliciteerd met jullie Alec natuurlijk! Wat een prachtig manneke.....
René ik hoop dat je het allemaal een beetje kunt overzien vanaf die blauwe wolk waar je volgens bertrouwbare bron op zit ;-) En leuke foto's van jullie eerste tripje naar het centrum zeg! Wat een stoer kereltje met dat spijkerjackie! Pappa's idee zeker ;-)
Cindy schop René af en toe maar lekker van die wolk af hoor zodat hij je lekker in de watten kan leggen......maar dat doet ie vast uit zichzelf ook wel al (toch René??) En gelukkig heb je een vlotte bevalling gehad, nu lekker kramen en veel rust nemen en vooral genieten van jullie Alec samen!!
We zien jullie in December!!
Liefs Agnes, Christian en Mirthe

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek