GASTENBOEKUw gastenboek is 48 keer getekend. U ziet pagina 2 van 5.pagina  1  2  3  4  5 
  Nellie - uit Asten 09-10-2004
Hoi Sandra!
Ik heb je verhaal gelezen in de Vriendin en ik heb enorme bewondering voor je.
Ik heb zelf 2 zonen die ouder zijn dan jij, maar ik zou jou er best als dochter bij willen:-)
Maar op de foto`s te zien heb je zelf een lieve moeder, dat is dus niet nodig.
Geniet van je gezinnetje, en sterkte!
Nellie.

  rugby - uit langedijk 07-10-2004
haiii wat een verhaal zeg...en dan nog maak jij het zo dat het toch goed afloopt....Ik heb veel bewondering voor mensen als jij,die alles uit t leven halen wat mogelijk is!!Ik las je verhaal in de vriendin...leuk om nu je fotoos er bij te zien!!Ik wens dat je ;even voortaan rustig verder kabbelt..

  yvonne visser - uit voorburg 06-10-2004
Hallo Sandra,

Wat later dan de andere gasten heb ik je verhaal in Vriendin gelezen. Geweldig hoe positief jij in het leven staat! Ik heb ook alle respect en bewondering voor Robert. Het lijkt vanzelfsprekend, maar door mijn werk weet ik dat dat niet zo is; niet veel relaties zijn tegen zoiets heftigs bestand.

  Jolienke Weideman - uit De Wijk 26-09-2004
Hoi Sandra
Ik las in de vriendin je artikel. Vond het een goed artikel en besloot gelijk even jou site te bezoeken. Vind het altijd leuk als mensen een website over hun leven gemaakt hebben. Dat heb ik zelf namelijk ook. www.freewebs.com/jollysstorys deze site gaat over mijn visuele handicap. En vooral ook over hoe ik hiermee om ga en wat ik zoal meemaak en mee heb gemaakt. Ik hoop dat je nog veel reacties op je artikel krijgt en wens je veel succes in de toekomst.
Groetjes Jolienke.
P.S. neem gerust een keer een kijkje op mijn site.

  wicher van den brink - uit varsseveld 04-09-2004
ik ben bij toeval je verhaal tegengekomen in de vriendin , want die krijgt mijn vrouw weer van haar moeder.
het blad lag open op de pagina`s met jouw verhaal
en ik begon te lezen en was meteen geboeid en dacht die ken ik.
ik werk namelijk al zeven jaar bij `dat` sanitairbedrijf in het magazijn.
ik heb met bewondering en respect het verhaal gelezen en wilde toch even kort reageren.
ik wens je veel geluk voor de toekomst en de groetjes aan allemaal.

  Fairy - uit Purmerend 30-08-2004
Hai Sannie,
Ik las gister pas de vriendin waar jouw verhaal instond en moest toen wel even slikken. Ik herken er zoveel uit! Geweldig hoe jij de dingen weer op hebt weten te pakken, maar ook hoe jij voor jezelf "helder" hebt dat je niet veel dingen kunt doen maar als je ze doseert het best lukt. Ben zelf in okt. '98 met spoed opgenomen wegens bloedkanker en kreeg daar 2 infarcten bij; in eerste instantie was ik geheel blind, maar dat heeft zich nu hersteld tot halfzijdig zicht. Ook ik ben mijn baan kwijtgeraakt en voor 100% afgekeurd en ook ik ben 31....
Ik vind het echt super dat je verhaal in de vriendin stond en ik wil je heel erg veel geluk, succes en gezondheid toewensen voor in de toekomst!

Groeten,
Fairy

  Christel - uit Westendorp 30-08-2004
Hoi,
Ook ik heb je verhaal in Vriendin gelezen, omdat ik bij een meisje met dezelfde achternaam in de klas heb gezeten wilde ik even op je site kijken.
Later herinnerde ik me haar voornaam weer, maar ben toch even langsgesurfd !!
Wat een leuke hobby's heb je zeg, dat zou ik ook wel willen, maar ben er niet handig genoeg voor of maak er de tijd niet voor om er handig in te worden kies maar uit, haha !!
Complimenten voor je verhaal in Vriendin en je mooie site !!

Groetjes Christel

  marja - uit poeldijk 29-08-2004
Hoi Sandra
Ik heb net je verhaal in de vriendin gelezen geweldig hoe je er doorheen bent gekomen heel veel respect voor jou vechtlust zouden er veel meer van jou moeten zijn nog heel veel sterkte en rij voorzichtig met je scootmobiel.

  mariella ligtvoet - uit geertruidenberg 29-08-2004
hoi sandra,
Tja en ik maar denken dat ik de enige was die vriendin leest. Tuurlijk niet. Net terug van vakantie en door jou verhaal geiinspireerd om even op je site rond te kijken. Ik vind dat je super positief in het leven staat en kan eigenlijk alleen maar zeggen ga zo door meid.
Je hebt een prachtige zoon en ongelooflijk leuke hobby's. Ik kom zeker nog een keer op de site om te lezen hoe het met je gaat. Groetjes Mariella

  Chris - uit Amersfoort 25-08-2004
Hoi.. Ik heb net, zoals bijna ieder ander in dit gastenboek, jou verhaal in Vriendin gelezen, ik vind dat je erg moedig bent, zeker weten, alleen al dat je meteen aan die musical dacht!! Knap hoor.. Sterkte veder, je gaat er komen!!! Groetjes.....

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek