GASTENBOEKUw gastenboek is 48 keer getekend. U ziet pagina 3 van 5.pagina  1  2  3  4  5 
  Debora - uit Lelystad 25-08-2004
Hallo Sandra,
ik heb je verhaal gelezen in de vriendin en wil even mijn bewondering uitspreken over je positieve instelling.
Ga zo door want met jou instelling kan je alles bereiken.

Veel geluk, groetjes Debora (28)

  karin bruens - uit Ulft 25-08-2004
Hallo Sandra, ook ik heb naar lang afwachten je verhaal in de Vriendin gelezen. Het is een mooi verhaal geworden precies zoals je bent.
Tot gauw. Groetjes Karin

  Stephanie Hartering - uit Ulft 25-08-2004
Hoi Sandra,
we hebben elkaar gesproken toen mijn dochter zei dat ze je fiets zo mooi vond. Ik heb nu ook je interview in Vriendin gelezen. Ik ben onder de indruk van je verhaal en je moed om zo sterk weer verder te gaan met je leven. Tot ziens in Ulft!

  cindy besselink - uit Emmen 24-08-2004
Hoi Sandra!

Wat een mooie trouwdag heeft je zus gehad! We hebben elkaar niet veel gesproken die dag maar via deze weg wil ik je nog laten weten heel trots op je te zijn! Je verhaal in Vriendin heeft heel wat mensen geraakt en geïnspireerd! Super positief dus!!!!

Groetjes van je nichtje Cindy

  Birgit - uit venlo 24-08-2004
hoi Sandra,

ook ik ben een vriendin-lezeres, die erg onder de indruk was van je verhaal. Geweldig dat na alles wat je hebt meegemaakt, je zo positief blijft. Een voorbeeld voor vele anderen.....

  Marieke Stolk - uit IJmuiden 22-08-2004
Hallo Sandra. Zoals alle mensen voor mij, wil ik ook mijn bewondering voor je moed en kracht uitspreken. En niet te vergeten je enthousiasme en doorzettingsvermogen. Je bent een voorbeeld voor vele anderen. Je verhaal in Vriendin was erg indrukwekkend. Ik wens je dan ook alle goeds toe in de toekomst en geniet van je leuke gezin! Complimenten voor je mooie site trouwens. Groetjes van Marieke uit IJmuiden.

  Karin - uit Bilthoven 22-08-2004
Hoi Sandra,

Ook ik heb je verhaal in Vriendin gelezen.
Knap dat je zoveel overwonnen hebt en dat je nu een fijn gezin hebt met een man die je door dik en dun gesteund heeft. Zo zie je maar dat echte liefde wel bestaat!

Ik bewonder de manier waarop je gerevalideerd bent en ondanks de beperkingen die je hebt, toch dingen kan doen die je leuk vindt en daar ook voor vecht. Een hoop mensen zouden bij de pakken neer gaan zitten. We delen trouwens dezeflde hobby: ik maak ook sieraden.

Ik wens je het allerbeste!
Groetjes,
Karin

  Natasja Venhorst - uit Ulft 22-08-2004
Hoi Sandra,

Je vroeg je op deze site af of je nog reacties zou krijgen, na het intervieuw in de vriendin....
Nou zo te zien wel hé!
Ik vond het boeiend om te lezen! En het werd echt geschreven zoals je bent, open en eerlijk.

Liefs Natasja

  toos - uit Roden(dr) 21-08-2004
Hoi Sandra, zelf heb ik dochters van jouw leeftijd, vandaar dat het me extra raakte. Ik vind je een moedige meid! alle goeds toegewenst.

  liesbeth arts - uit venray 21-08-2004
hoi Sandra,
Ik heb je verhaal in de vriendin gelezen. Wat hebben jullie een hoop meegemaakt zeg!! Ik heb bewondering voor jou grote doorzettingsvermogen. Ik wil je graag heel veel succes en sterkte wensen voor de toekomst en alle geluk!!!
Groetjes Liesbeth
(p.s. er zit een foutje in het gastenboek: ik kon mijn emailadres niet invoeren, misschien kun je hier even naar kijken. Mijn adres is liesbetharts@hetnet.nl

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek